Innovatiecafé: implementeren kun je leren!

Zorg voor innoveren

8 feb 2018 , 14.30-18.00 uur / Utrecht

Stel: je wilt een zorginnovatie implementeren in de praktijk. Omdat je deze zelf hebt ontwikkeld. Of je werkt in een zorginstelling en vindt dat dingen anders moeten of kunnen. Je wilt op jouw werkplek eHealth, of een andere verandering doorvoeren. Maar hoe doe je dat? Het eerste Innovatiecafé van Zorg voor innoveren 2018 is op 8 februari 2018 van 15.00 tot 17.30 uur in Utrecht. De bijeenkomst staat in het teken van implementeren. Hoe zorg je dat nieuwe kennis en innovaties ook daadwerkelijk hun weg naar de praktijk vinden? En wanneer moet je daarover na gaan denken?

Direct in contact met experts

Het Leernetwerk Implementatie is een landelijk netwerk van implementatiedeskundigen dat erop gericht is ervaring en kennis uit te wisselen. Samen beschikken zij over veel informatie en praktijkervaring. Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Een aantal experts zal zichzelf tijdens dit Innovatiecafé presenteren. En jij kunt er ter plekke je concrete vragen stellen. Een unieke kans om je met experts én met collega zorgvernieuwers te buigen over jouw eigen implementatie-uitdaging!

Aanmelden

Aanmelden voor het Innovatiecafé kan via de website van Zorg voor innoveren. Hier vind je ook de meest recente informatie over het programma, dat nog in ontwikkeling is. We zien je graag op 8 februari!

Zorg voor innoveren

Zorg voor innoveren


Bartholomeus Gasthuis Utrecht

Lange Smeestraat 40
Utrecht

Succesvol veranderingen implementeren