Je samenwerking in kaart, zorg kan eenvoudig beter

BrownPaperAudit.nl en i-Generator

7 feb 2018 , 14.00 - 17.00 uur / Nieuwegein

Misschien heb je als kwaliteitsmanager al een aantal implementaties succesvol afgerond? Of herken je nog een aantal mogelijkheden tot verbetering? Wij constateren dat veel zorgorganisaties nog worstelen met hun processen, een HKZ-certificering of het kwaliteitsvenster. Niet zo zeer op papier, maar juist in de praktijk om dit met alle medewerkers volledig te implementeren.

Wij hebben ontdekt dat interne audits veel beter benut kunnen worden als hulpmiddel, ook om de samenwerking in organisaties beter op de rit te krijgen. Vanuit deze gedachte zijn wij een aantal jaar geleden gestart met de ontwikkeling van een verfrissende en concrete aanpak.

De Brown Paper Audit helpt inmiddels grote en kleine organisaties op eenvoudige wijze verder. Aan de hand van bruin papier nemen we de samenwerking rondom een aantal processen onder de loep. Met dit inzicht lukt het ons om verbeteringen in het proces sneller met elkaar te benoemen en uiteindelijk te implementeren.

Wij willen je graag uitnodigen voor onze inspiratiemiddag op woensdag 7 februari. Tijdens deze middag laten we je op een interactieve manier ervaren waarin onze aanpak het verschil kunnen maken.

Deze middag wordt gezamenlijk georganiseerd door BrownPaperAudit.nl en i-Generator.

BrownPaperAudit.nl en i-Generator

BrownPaperAudit.nl en i-Generator


VMRG

Einsteinbaan 1
3430 BL Nieuwegein
Nederland

Succesvol veranderingen implementeren