Doe-het-zelf-activiteit

Enthousiast over de Week van de Implementatie en wil je graag op een simpele manier iets in de Week van de Implementatie organiseren zonder dat je er zelf veel werk aan hebt? Wij helpen je graag!

Wat hebben we voor je in de aanbieding?

We hebben een poster en een placemat ontwikkeld die je helpen om het gesprek over implementeren of veranderen binnen je organisatie, project, team op gang te brengen. Prik een datum, nodig mensen uit, zorg voor wat lekkers, benut deze materialen: et voilà, daar is je activiteit!

Stappenplan

 1. Verzin een titel voor je activiteit en plan een moment in de Week van de Implementatie. Nodig je collega’s hiervoor uit. Dit kan ieder moment op de dag zijn: een ontbijt, een brunch, een lunch of een koffiemoment. Zorg voor iets te eten en te drinken. Meld je activiteit natuurlijk ook aan op deze site!
 2. Gebruik de poster of de placemat voor je activiteit. Hierop staan vragen die het gesprek over implementeren op gang brengen. Iedere poster of placemat heeft een voor- en achterkant. Kies uit wat het beste bij jouw verandering of situatie past. Je kunt de poster en placemat hieronder downloaden en zelf printen.
  Placemat A3 (dubbelzijdig)
  Poster A3 (dubbelzijdig)
  Poster A4 (dubbelzijdig)
  De posters en placemats zijn ook per set te bestellen bij Buro Extern. In dat geval worden ze voor je geprint en bij je bezorgd per post. Daar zijn wel kosten aan verbonden:
  Placemat per 25 stuks (120 grams papier, A3, in kleur, dubbelzijdig): € 19,95 incl. btw.
  Poster per 10 stuks (120 grams papier, A3, in kleur, dubbelzijdig): € 7,50 incl. btw.
  Poster per 10 stuks (120 grams papier, A4, in kleur, dubbelzijdig): € 4,95 incl. btw.
  Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.
  Bestellen kan direct bij Buro Extern via deze link.
 3. Deel de opbrengsten van je bijeenkomst met ons. Bijvoorbeeld via Twitter of Facebook #weekvandeimplementatie. Graag met een fotootje, dat vinden we leuk! Een verslagje ontvangen we ook graag op de mail: implementatie@nji.nl. Laat anderen van jouw verandering leren!

Succesvol veranderingen implementeren