Innovatiecafé Implementatie:

Broodnodige hulp voor Innovatoren en Zorgprofessionals

ZonMw

7 feb 2019 , 14.00 - 17.00 uur / Utrecht

Zorg voor innoveren organiseert op 7 februari 2019 het tweede Innovatiecafé Implementatie. In vervolg op het succes van vorig jaar. Je kunt hier terecht met al je vragen over Implementatie en opschaling. Een team van implementatie-experts uit het netwerk van ZonMw en Zorg voor innoveren is hier beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden!

Implementatie met expertise

Deze middag van 14.00 tot 17.00 uur zal het team van experts beschikbaar zijn om innovatoren én zorgprofessionals uit het netwerk van Zorg voor Innoveren bij te staan bij hun vragen over implementatie. Deelnemers worden uitgenodigd hun vragen te bespreken aan tafels die worden bemenst door implementatie-experts. De experts geven een eerste advies waar de deelnemer mee verder kan.

Vorig jaar

Vorig jaar was de bijeenkomst voor Innovatoren en Zorgprofessionals een groot succes. Hier een aantal voorbeelden van vragen die deelnemers toen stelden:

  • “Hoe ziet het proces van implementatie eruit? Waar begin ik? Wat zijn tips?”
  • “Hoe zorg ik dat meer mensen mijn app gaan gebruiken?”
  • “Hoe doe je implementatie onderzoek?“
  • “Ik heb een interventie ontwikkeld binnen ons ziekenhuis en die willen we implementeren bij andere ziekenhuizen. Wat moet ik nu doen?”

Succesvol veranderingen implementeren