Masterclass ‘Implementeren van eHealth, van papier naar praktijk’

Buro Wisselstroom & Health Valley Academy

7 feb 2018 , 9.00 - 21.00 uur / Driebergen

In de Masterclassreeks ‘Implementeren van eHealth’ ligt de focus op een succesvolle implementatie van eHealth. Aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan – dat onder andere door ZonMw en het Ministerie van VWS omarmd wordt – leer je hoe je een eHealth-project uitrolt. Mét draagvlak binnen alle geledingen van je organisatie. De volgende Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ start in februari 2019.

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.

Hoe en wanneer?

De masterclasses bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden steeds op twee aansluitende dagen met overnachting georganiseerd op:

  • Donderdag 7 en vrijdag 8 februari 2019
  • Donderdag 21 en vrijdag 22 maart 2019
  • Donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019
  • Donderdag 23 en vrijdag 24 mei 2019

Accreditering

Accreditering van de Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ is in aanvraag bij V&VN.

Buro Wisselstroom & Health Valley Academy

(061) 43 62 879

Landgoed de Horst

De Horst 1
3971 KR Driebergen

Succesvol veranderingen implementeren