Samenwerking in kaart: Zorg kan eenvoudig beter:

Leren van valkuilen en succesvolle implementaties onder de loep!

Brown Paper Audit

6 feb 2019 , 13.00 - 17.00 uur / Nieuwegein

Misschien heb je als kwaliteitsmanager al een aantal implementaties succesvol afgerond? Of herken je nog een aantal mogelijkheden tot verbetering?

Wij constateren dat veel zorgorganisaties nog worstelen met hun processen, een HKZ-certificering of het kwaliteitsvenster. Niet zo zeer op papier, maar juist in de praktijk om dit met alle medewerkers volledig te implementeren.

Wij hebben ontdekt dat de Brown Paper een goed hulpmiddel is om de samenwerking in organisaties beter op de rit te krijgen. Vanuit deze gedachte zijn wij een aantal jaar geleden gestart met de ontwikkeling van een verfrissende en concrete aanpak.

Tijdens de Week van de Implementatie kun je kennis maken met de Brown Paper Audit als gestructureerde aanpak van knelpunten en implementatie van veranderingen.

Wat ga je doen?

Tijdens de middag nemen we je mee in het thema “Samenwerking in kaart, zorg kan eenvoudig beter”. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en interactie met de andere deelnemers gaan we in op succesfactoren van de Brown Paper Audit als veranderaanpak.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar vernieuwing binnen gezondheidssector of te maken heeft met veranderingen, implementaties of kwaliteitsmanagement. Vooral interessant voor:

  • Afdelingsmanagers, Projectmanagers, Programmamanagers
  • HKZ-functionarissen
  • Kwaliteitsfunctionarissen
  • Arbo- en Milieufunctionarissen (QHSE)
  • Kwaliteitsmanagers

Waar en wanneer?

De inspiratieworkshop is van 13.00 tot 17.00 uur in de omgeving van Utrecht/Nieuwegein.
Een lunch vanaf 12:30 is inbegrepen.

Kosten

Deelname bedraagt €195,- exclusief BTW. Wanneer je een collega’s meeneemt betaald deze maar €150,- exclusief BTW.

Meld je aan via de link: www.brownpaperaudit.nl/week-van-de-implementatie-2019/

Succesvol veranderingen implementeren